Naši tretmani

Poklon bon masaža

Poklonite najdražima:

Poklon za rođendan

Poklon za godišnjicu

Poklon za ženu ili muškarca

Poslovni poklon

Poklon masaža

 

Yumeiho masaža i manualna terapija

 

yumeiho manualna terapija i masažaKombinacija terapeutske masaže u trajanju 60min koja se izvodi pritiskanjem prstima i dlanovima na mišiće, ligamente, odnosno meka tkiva, i blage manipulacije zglobova kako bi se što kvalitetnije uzglobile kosti i otpustile napetosti. Time ostvarujemo bolju ravnotežu i cirkulaciju. Izvodi se na podu a klijent je obučen u laganu pamučnu odjeću.

 

Yumeiho tretman se izvodi u dvije svrhe, kao masaža u cilju održavanja i preveniranja ili kao terapija za ispravljanje već narušenog zdravlja.

 

 

 

Yumeiho za djecu do 12.god

 

Problem lošeg držanja se razvija od najranije dobi te je sve veći broj poremećaja tjelesnog držanja u djece. Pravodobno započeta prevencija je zato najbolje rješenje. Preporučljivo je dolaziti jednom tjedno za korekciju držanja.

 

 

 


 

 

Tretman čeljusti (Osteopatski pristupi)

 

Tretman čeljusti, u trajanju od 60min, pomaže kod problema s govorom, jedenjem, zijevanjem, gutanjem, neravnotežom, bruksizmom, oslobađa neizgovorene riječi i emocije. Preporučuje se svima koji puno koriste govorni aparat, npr. pjevačima i govornicima kao redovna preventivna masaža.

 

Tretmanom čeljusti opuštaju se mišići, tetive i ligamenti, oslobađa se pokretljivost što uzrokuje lakoću pokreta i govora. Rad čeljusti postaje stabilniji i uravnoteženiji. Tretman čeljusit ponekad uz oslobađanje blokiranih područja uzrokuje i oslobađanje potisnutih riječi i emocija. Tretman čeljusti je bezbolan i sastoji se od masaže žvačnih mišića i namještanja zglobova laganim pokretima. Tretman čeljusti se Izvodi na stolu a klijent je obučen u ugodnu odjeću.

 

 

 


 

 

U slučaju nemogućnosti dolaska na ugovoreni termin ljubazno Vas molimo da otkažete barem dan ranije.